Om oss

Det är när vi börjar stå stilla, känner mättnad och nöjdhet som varningsklockorna ska börja ringa. En belåten människa kan stagnera, fastna i gamla hjulspår och bli kvar i gamla invanda tankar, mönster och rutiner. Enligt oss är detta livsfarligt.

Vi själva drivs av en hunger och en nyfikenhet: vi vill alltid veta mer om olika saker och därigenom utvecklas både rent intellektuellt och som människor. Ny kunskap är nödvändig och den gör oss alltid bättre. Ambitionen med den här sidan är att vidga dina vyer och ge dig svar på olika frågor – även sådana som du kanske egentligen aldrig har funderat över.

På den här sidan kommer korten att blandas rejält och varje giv ska vara en överraskning för dig som läsare. Hur fungerar ett Rut-avdrag för hemstädning? Kan man genomföra en renovering av ett badrum på egen hand? Vilken träning och vilken kost fungerar bäst ihop? Vad sker vid en vårdnadstvist och hur ska man göra för att undvika att hamna i en sådan situation? Vilken elbil är egentligen bäst och kan Tesla även fortsatt sitta i förarsätet i denna fråga?

Vi kommer att blanda fakta med mer allmänna tankar och funderingar. Utöver detta så kommer vi även att ge mer personliga exempel baserade på våra egna vardagsliv samt på våra yrkesliv. Detta kommer att skapa en sida som är dynamisk, som hålls uppdaterad och som alltid blir intressant och relevant. Förhoppningen är att du kommer att kryssa i den här sidan som din givna startsida i webbläsaren. Du vill inte missa någonting. Välkommen!