Skyltar underlättar för dina besökare

Genom att använda dig av skyltar, visar du var du finns. För utan skyltar kanske inte dina kunder hittar till ditt företag. Så välj skyltar som ger dina kunder rätt direktiv och information.

Det är dags för den årliga bilprovningen och du ger dig iväg i god tid eftersom den har flyttat till en ny adress där du aldrig har varit. Med hjälp av din GPS kommer du iväg i rätt riktning och en snabb titt på klockan visar att du har gott om tid. Men när du återigen sneglar på din GPS så visar det sig att den har lagt av. Tydligen finns det ingen täckning. Du kör åt sidan på vägen och kämpar ett tag, men inser att tiden rinner iväg alldeles för fort. Du är helt enkelt tvungen att köra på vinst och förlust. Men du vet ju ungefär i vilken riktning du ska bege dig, så det känns inte alltför alarmerande.

Hitta utan GPS

Plötsligt dyker det upp en skylt där det står: Bilprovning 5 km. Och en pil åt höger. Du svänger av vägen och följer alla skyltar som dyker upp. En liten stund senare ser du skylten med företagets namn på en husvägg och kan lugnt andas ut. Genom att följa alla direktiv på ytterligare skyltar så hittar du till den parkeringsplats där du ska vänta på din tur. Du hittar även var du går in för att registrera att du har anlänt. Precis som innan det fanns navigeringssystem.