Rädda ditt vackra golv

Ditt vackra och mycket gamla parkettgolv har fått en fläck som inte går bort. Full av förtvivlan börjar du fundera på ett nytt golv. Men så kommer du på att det är ett slipningsbart golv.

Det är omöjligt att undvika att inte spilla på, eller repa, golv. Hur noga du än är så kan det hända en olycka, och plötsligt är fläcken eller repan det enda du ser. Kanske försöker du dölja skadan med en matta eller en möbel. Men med tiden blir det fler och fler skavanker, tills det inte går att dölja längre. Men om du har ett gediget trägolv så finns det ett enkelt sätt att få ett nytt golv. Utan att köpa ett nytt golv.

Gammalt blir nytt igen

Din vackra sekelskiftesvåning på Kungsholmen har sett många år komma och gå. Men nu är det dags att hjälpa golvet på traven. Genom en golvslipning på Kungsholmen kan du få ett nytt golv igen. Av ett golv som egentligen har hängt med i väldigt många år. Gedigna golv har en yta som du enkelt kan slipa bort, för att komma åt det underliggande träet. Därefter kan du välja precis vilken behandling du vill ha. Har du en klassisk fiskbensparkett? Kanske väljer du samma slags lack som du hade innan, eller så slår du till med en mustig mahogny, en blond vit lasyr eller ett modernt, nästan svart lack. Vad gör det om du ångrar dig om ett par år? Bara slipa golvet igen.