Förnya och förbättra med golvslipning

Alla är vi intresserade av att ha ett så trivsamt och attraktivt hem som möjligt. Vi med trägolv har en fördel – vi kan slipa dem. En enkel åtgärd som både gör bostaden vackrare och höjer värdet.

Alla har inte den stora förmånen att ha ett hem med trägolv. Försåvitt man inte bor i en hyresrätt kan man dock ordna den saken ganska enkelt. Ett trägolv i antingen parkett eller plank ger hemmet ett stilrent utseende och ökar marknadsvärdet.

Precis som med alla andra golv behöver ett trägolv tas om hand och skötas för att förbli vackert. Med regelbunden dammsugning, och utan vassa klackar, klarar man enkelt vardagen med trägolvet. Normalt blir ett golv i trä bara vackrare med åren.

Det finns gott om bostäder i Danderyd som har vackra och ekologiskt hållbara trägolv installerade. När tidens tand gjort sitt är det enkelt att fräscha upp dem med en golvslipning.

En enkel och effektiv åtgärd

Att bibehålla ett trägolv i gott skick är enkelt med prisvärd golvslipning i Danderyd. Försåvitt ett trägolv inte har djupa skador eller genomgående fläckar kan det slipas till en ny vår. Slipmaskinen tar bort skadade ytlager och avslutar med att ytbehandla.

Beroende på önskad funktion och föredraget utseende kan man använda lack, olja eller vax till ytan. Efter en eller två dagars torkning går rummet åter att använda. Då ska alla möbler vara försedda med möbeltassar.

En golvslipning ger dig ett golv i nyskick till ett mycket anständigt pris. Ta kontakt med en golvfirma för besök och offert.