Bli det du är duktig på

Vad är det som du alltid har drömt om att bli? Kan det vara astronaut? Eller kanske idrottsstjärna? Men om du tycker om färger och att göra människor glada så kan målare vara ditt yrkesval.

Det kan vara mycket svårt att veta vad du ska arbeta med när du blir stor. Och även om du har en del drömmar, så kanske du helt enkelt inte är lagd för att bli det. Varför inte fundera över vad du är duktig på och vad du tycker om att göra på fritiden? Då kan du hitta ett yrke som du kanske inte har tänkt på. Men ändå ett yrke där du kan bli framgångsrik och trivas för resten av ditt yrkesverksamma liv. Om du tycker om färg och att förändra ytor så kan det vara målare som är yrket för dig. Ett arbete som du kan ha mycket trevligt och roligt med.

Hemma på din gata i stan

Vill du ha nära till ditt jobb eller vill du åka iväg en bit hemifrån? Som målare på Kungsholmen kan du välja ifall du vill arbeta med kunder som finns i din närhet, eller om du vill ge dig iväg på projekt som finns en bit ifrån dina hemtrakter. Det kan vara kul att se hur dina grannar har det, och att slippa långa pendlingstider. Men det kan också vara trevligt att komma till en annan plats i stan för att träffa nya människor och se något helt nytt.