Ta reda på vad en solcellsleverantör kan erbjuda

El genom solceller är en bra investering inför framtiden, för din ekonomi, men också för att bidra till en bättre miljö. Hitta en solcellsleverantör redan idag.

Det är verkligen hög tid att satsa på alternativa energikällor inför framtiden. Det är inte längre hållbart att slösa med jordens resurser. Solceller är ett mycket bra alternativ och utvecklingen går hela tiden framåt. Att satsa på solceller som energikälla kan kosta just nu, men på 7-12 år har investeringen betalat sig och det blir istället en besparing.

Om du äger en större fastighet, ett lantbruk eller en bostadsrättsförening finns det redan idag möjlighet att du kan producera din egen el. Kontakta en solcellsleverantör och ta reda på mer.

En solcellsleverantör förklarar hur det går till

Hur går det till när man får el av sol? För det första har Sverige cirka 1600-1800 soltimmar om året, men genom solceller kan du lagra solenergi även under molniga dagar. Solcellerna tar upp solens energi och producerar svag likström. En så kallad växelriktare omvandlar likström till växelström. I fastighetens elcentral förbrukas strömmen.

Den ström som inte förbrukas leds ut i elnätet. Där köps elen av ditt elbolag. Vid de tider då din el från solen inte räcker köper du el från ditt elbolag precis som vanligt. Att skaffa solceller till din fastighet är framtidens melodi. Värdet på din fastighet kommer att öka samtidigt som du blir självförsörjande på el och inte beroende av andra aktörer. Du sparar pengar och bidrar till en bättre värld.